In ce consta acest document? Masina am luat-o de la o persoana fizica. Imediat dupa accident politia mi-a trimis masina acasa. A venit un inginer rar,a constatat ca nu i se poate face expertiza deoarece e foarte avariata si nu mai poate merge pe roti.
Buna ziua.Ce se poate intampla in cazul meu?Am avut un accident rutier,masina condusa de mine a derapat intr-o curba,carosabilul fiind umed,masina era dotata cu tractiune integrala,viteza era regulamentara.In timp ce ma aflam in derapaj,am intrat pe sensul opus de mers si o alta masina venea pe acest sens.Eu eram perpendicular cu axul drumului si nu am mai avut cum sa evit coliziunea. Cu partea dreapta laterala am lovit partea fata a masinii care venea pe sens opus.Mentionez ca masina care era pe sensul opus avea timp sa franeze,dar nu a facut-o din ce am vazut eu si din spusele unui martor ocular.Din pacate pasagerul care se afla in masina mea a fost ranit,nedepunand plangere impotriva mea.Parte grava este ca in cealanta masina pasagerul din partea dreapta din pacate a decedat pe loc si soferul fiind ranit(sotul soferul si pasagerul decedat sotia).Soferul a depus plangere impotriva meu,necesitand 40 zile spitalizare. Eu nu stiu ce sa fac in situatia asta,imi pare nespus de rau pentru cele intamplate si tind sa cred ca masina a avut o defectiune,fiind achizitionata second hand de 3 saptmani.Un alt aspect ce tin sa-l precizez,volanul meu s-a rupt,ceea ce mi se pare foarte ciudat pentru ca nu a existat nici o lovitura pe partea mea.