multumesc tare mult pentru raspuns....eu stiu k trebuia sa ma plateasca el dar nu a vrut(spunea k nu e obligat si sa astept pana vin banii de la cass)...tinand cont de statu de plata nu mi s-a dat sa semnez nimik.am dus si concediile medicale la timp,am terminat si cu actele pentru indemnizatia de crestere(mi-a si venit prima indemnizatie in luna octombrie)....doar k el nu vrea sa imi de-a banii pe luna iulie(pe restul lunilor mi i-a dat).ce ma deranjeaza mai tare k a vorbit si foarte urat si s-a rastit la mine de parca imi dadea bani din buzunarul lui.
buna ziua.am o problema cu angajatorul meu care nu vrea sa imi plateasca concediu prenatal.mentionez k am intrat in concediu prenatal in luna mai.pe data de 6 iulie am nascut si am mai stat 43 zile in concediu postnatal,adica pana in luna august.in perioada asta eu nu am luat nici un ban de la firma pentru k a zis sa astept sa se deconteze de la cjas.cand s-au decontat banii mi-a dat pe luna mai,iunie si august dar pe luna iulie nu a vrut sa mi de-a mintind k i-am primit.eu nu am semnat nicodata pentru nici un ban si nici nu am vreo hartie la mana k am primit banii.cum as putea dovedi k nu am primit banii si cum as putea sa ii recuperez.mentionez k inainte sa imi de-a banii pe luna august m-a sunat contabila si mi-a zis k au intrat banii pe luna iulie si august,dar k patronul sustine k pe iulie mi i-a dat.cum putea sa mi de-a mai repede cu o luna cand el nu stia ce bani intrau in cont.....va multumesc tare mult si as vrea un raspuns cat mai repede