Multumesc pentru raspuns.
Punctual....
1.Dosar retrocedare.
2.Aici completez.., de dosar s-a ocupat o ruda care anul trecut a plecat din tara si mi-a lasat toate actele, am apelat la un avocat, care mi-a spus ca la dosar nu se mai afla nici un act, doar notificari. Nu stiu daca s-a ajuns la ANRP, nici unde a verificat dosarul. Cred ca intai ar trebuii la primarie , dar cum sa procedez?
Ideea cu renuntarea este plecata de la cei cu centrale, care nu vor sa mai plateasca partile comune si au gasit destui pe care i-au prostit ca este mai bine fara repartitoare. Prostia romanului se reflecta atat la nivel de bloc cat si de tara.
Eu sunt dintre cei care nu vor sa renunte.
Stiind ca la inceputul fiecarei perioade de iarna se citeau repartitoarele de catre firma ISTA, vazand ca nu au venit am fost la ei si mi-au aratat actele depuse de administratie pentru rezilierea contractului. Pentru a fii cat mai stufoasa lista cu cei ce vor renuntarea au inclus si pe cei cu centrale , debransati, necontoarizati.
Penalizarile de reziliere sunt de 8000ron, calculati pe perioada care nu va mai fii calculata de ei. Sesizarea catre primarie , directia relatii cu asociatiile, pentru abuz in serviciu, obligandune pe cei ce nu vrem renuntarea si care avem contracte individuale cu ISTA .
Plangere penala pentru nerespectarea legislatiei si cauzarea de prejudicii.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Acum problema se complica.
Cei care au initiat demersul de renuntare la repartitoare(bineinteles ca factura va creste), nu vor sa se calculeze cum ati zis, in functie de marime, tip, material, vor doar pe CPI, ceea ce nu este corect. Ne tinand cont de HG933/2004, contorizarea individuala obligatorie.
Unde se poate apela pentru a-i obliga sa respecte metodele si tipul de calcul.
Cine plateste penalizarile la reziliere contract catre ISTA.
Eu am gandii asa:
Cerere catre administratie in care sa explice metoda de calcul.
Anexata la sesizarea catre primarie.
Plangere penala pentru abuz in serviciu de catre administratie.
Buna ziua.
In primavara s-a pus problema renuntarii la repartitoare(sustinuta intens de cei cu centrale termice) si acum fara a fi anuntati in vre un fel auzim ca vom platii caldura fara a se tine cont de repartitoare.
Problema este cum se va face calulul, in afara de cota parte indiviza, la cei cu centrale termice(parti comune) si la cei ce au schimbat caloriferele din fonta cu cele de aluminiu, ori au marit numarul de elementi.