avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar legea 10

Unde trebuie sa ma adresez pentru a vedea ce acte sunt depuse la dosar.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ataman , utilizator 19:43, 15 Ianuarie 2015
Despre ce dosar vorbiti? In ce stadiu va aflati? Autoritate locala, ANRP, instanta?
Multumesc pentru raspuns.
Punctual....
1.Dosar retrocedare.
2.Aici completez.., de dosar s-a ocupat o ruda care anul trecut a plecat din tara si mi-a lasat toate actele, am apelat la un avocat, care mi-a spus ca la dosar nu se mai afla nici un act, doar notificari. Nu stiu daca s-a ajuns la ANRP, nici unde a verificat dosarul. Cred ca intai ar trebuii la primarie , dar cum sa procedez?
Ruda trebuia sa va lase o imputernicire ca altfel institutiile statului nu sunt obligate a va da relatii dvs. Daca nu trebuie sa consultati avocatul.
Ultima modificare: Duminică, 11 Ianuarie 2015
Justitiarul711, utilizator
Multumesc.
Dar sunt trecut ca solicitant, pe langa altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar anrp goldstar9 goldstar9 Ce este un dosar ANRP si ce sunt ,,punctele ANRP\'\'. Pe baza dosarului ANRP se poate da statul in tribunal pentru retrocedarea unui imobil?Se mai poate face ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza legii 10 cu retrocedarea. ... Sofden Sofden Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. Am luat legătura cu un avocat sa ma reprezinte. De vreo 3 luni de zile ma tot ... (vezi toată discuția)
Notificare gresita legea 10 Dana Marin Dana Marin La momentul solicitarii dreptului de restituire a proprietatii conform legii 10 mama a fost bolnava si o vecina i-a facut in asnul 2001 cererea catre primarie. ... (vezi toată discuția)