avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. ...

Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. Am luat legătura cu un avocat sa ma reprezinte. De vreo 3 luni de zile ma tot amână. Nu mi-a arătat nici o sentința, cu toate ca el a susținut ca a câștigat în instanta. Ba ca a rătăcit dosarul și alte povesti. Acum nici nu mai îmi răspunde la telefon. Cum ar trebui să procedez?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 08:35, 12 Ianuarie 2023
Dacă a existat un proces pe rol căutați pe portal just după numele dvs,sau direct oe pagina instantei respective(fondul se judeca la Tribunal,apelul la Curtea de Apel ).Un proces de acest gen durează între 1,6 și 2 ani când a fost angajat avocatuletcetc.
Va mulțumesc pentru răspuns. Problema este ca nu mi-a dat niciun act. Nu am număr de dosar. Nici sentința. NIMIC. A spus ca de la acea Comisie nu se poate verifica on-line nimic. Au trecut deja doi ani de când ne reprezinta. I-am plătit avans, i-am plătit drumurile pe care a spus că le-a făcut la București. Cam din 6 în 6 luni. Tot într-o poveste ma ține. Când m-am întâlnit cu el astăzi, mi-a prezentat un dosar cu șină în care avea copii după vechile acte pe care le-am avut eu. Nimic nou din instanta. A spus sa îl las pana mâine dimineață să îmi prezinte ce are de la Tribunal. Părerea mea ca e alta amânare. Ca să scape de mine. Și ce e cel mai rău, am impresia că nici măcar nu a fost la București cu acest dosar.
Eu credeam ca atunci când angajezi un avocat poți avea încredere în el, ca poți sa ii spui orice. (Sau poate am văzut eu prea multe filme ) Nu sa stai sa aștepți mesaj de la el (cu jumătate de ora înainte de întâlnirea cu el) ca i-a apărut ceva neprevazut. (el a fost bolnav de 2 ori, soția lui la fel, copilul lui iar, de 2 ori nu mi-a găsit dosarul și alte probleme)
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
dvs aveti contract cu respectivul avocat ?
parerea mea e ca nu a depus nimic nicaieri.
daca aveti dovada a ce v-a zis ca a depus si a facut , a dres, ii puteti face plangere penala pt inselaciune
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Am o copie xerox după contract unde apare suma data, iar ca și dovada a ceea ce a "lucrat" am doua mesaje pe whattsup în care scrie ca avem hotărâre favorabila, iar în altul ca îmi trimite poza după ea. Nu știam ca trebuie să înregistrez conversațiile cu el.

Alte discuții în legătură

Model cerere chemare în judecată a anrp (legea 165/2013 și legea 10/2001) nyusziful nyusziful Buna seara! Exista, sau oare mă poate ajuta cineva cu un astfel de model de cerere? Știu că am termen de introducere cerere data de 20 noiembrie, pentru a ... (vezi toată discuția)
Acționare în judecată, legea 10/2001 Hobitzi Hobitzi Am depus notificare pentru despăgubire în 2001. În 2006 am primit o dispoziție prin care se propune despăgubirea. De-atunci liniște, deși am mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de recompensare anrp Aismen Aismen Buna ziua, In urma cu cateva luni am primit o decizie de compensare in puncte din partea ANRP cu privire la un imobil si teren confiscat de statul roman. ... (vezi toată discuția)