avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Model cerere chemare în judecată a ANRP (Legea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Model cerere chemare în judecată a ANRP (Legea 165/2013 și legea 10/2001)

Buna seara! Exista, sau oare mă poate ajuta cineva cu un astfel de model de cerere? Știu că am termen de introducere cerere data de 20 noiembrie, pentru a acționa în justiție ANRP. Avem un dosar la ei de mai multi ani, aprobat de primăria de aici pentru compensare dar ei stau pasivi...e vorba de un imobil obiect al legii 10/2001, introdus înainte de intrarea în vigoare a legii 165... Practic cu cine ar trebui sa mă judec? La ce instanța? In București? Și cum ar trebui sa sune cererea mea? V-as fi recunoscător pt așa un model, măcar informativ... Multumesc!
Cel mai recent răspuns: negut , utilizator 10:03, 6 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un avocat macar pentru a va formula cererea de chemare in judecata in functie de situatia dvs si actele avute.Nu exista modele pt ca acest gen de actiune a putut sa fie formulata doar incepand cu luna mai a acestui an cand a expirat termenul de solutionare al notificarilor.Daca vreti sa va castigati un drept trebuie sa si investiti .Poate gasiti un av care sa accepte variante,un onorariu succes ,acest gen de cauze se preteaza.Daca pierdeti si aceasta sansa puteti spune adio despagubirilor.Succes.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă judecați cu CNCI ,(neapărat)) și ANRP ,pentru soluționarea dosarului ,la Tribunalul București .Cererea este cea abișnuită ( pe internet sunt modele ) adaptată la situația dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedari andreea_giorgiana andreea_giorgiana Buna ziua.In 2013 am câștigat la Curtea de Casatie și Justiție Bucuresti o decizie definitivă si irevocabilă asupra unui teren din Galați.Ar fi trebuit ... (vezi toată discuția)
Grilele notariale ( depagubirile anrp) Hamarsold1944 Hamarsold1944 DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE 970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de recompensare anrp Aismen Aismen Buna ziua, In urma cu cateva luni am primit o decizie de compensare in puncte din partea ANRP cu privire la un imobil si teren confiscat de statul roman. ... (vezi toată discuția)