avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retrocedari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Retrocedari

Buna ziua.In 2013 am câștigat la Curtea de Casatie și Justiție Bucuresti o decizie definitivă si irevocabilă asupra unui teren din Galați.Ar fi trebuit să ne depagubeasca financiar.
Am tot ținut legatura cu ANRP,care spun ca suntem suntem dosarul cu nr...Si ca ei abia au ajuns la nu stiu ce număr.
După ei in 15 ani ne-ar daspagubi.
Ce se poate face in cazul acesta
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:21, 4 Noiembrie 2019
Buna seara,
Mergeti URGENT in instanta.
Luati legatura cu un avocat.
Nu prea stiu ce puteti face în instanță atat timp cat au expirat anul trecut termenele prevăzute de legea 165/2013 care prevedea posibilitatea de a va judeca cu ANRP/CNCI pt a fi obligați la emitere dispozitie,-soluționare dosar etc.A-ti așteptat degeaba atâția ani și posibil sa fi pierdut ultimul tren.Mergeti totusi la un av....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere chemare în judecată a anrp (legea 165/2013 și legea 10/2001) nyusziful nyusziful Buna seara! Exista, sau oare mă poate ajuta cineva cu un astfel de model de cerere? Știu că am termen de introducere cerere data de 20 noiembrie, pentru a ... (vezi toată discuția)
Grilele notariale ( depagubirile anrp) Hamarsold1944 Hamarsold1944 DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE 970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA ... (vezi toată discuția)
Dosar legea 10 anrp space74 space74 Buna am un dosar la anrp din 2011 cu dispozitia primariei si nr de inregistrare la anrp nr cand a intrat dosarul trimis de primarie si prefectura dosarul este ... (vezi toată discuția)