avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar legea 10 anrp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar legea 10 anrp

Buna am un dosar la anrp din 2011 cu dispozitia primariei si nr de inregistrare la anrp nr cand a intrat dosarul trimis de primarie si prefectura dosarul este in baza fostei legi 10/2001 si 247 se refera la un imobil si teren care a fost demolat de comunisti dosarul este pt compensare . de 3 ani am trimis e mail si 3 scrisori la care mi s a raspuns ca dosarul este in lucru si ca trebuie sa astept sa ai vina randul !ca este un termen pe noua lege 165/2013 de 5 ani pt slutionare etc avand in vedere ca dosarul este din 2002 in lucru ,as putea sa dau anrp in judecata pt emitere act administrativ sa mi se dea puncte sau bani pe noua lege sau trebuie sa astept pana ajunge la nr dosarului meu? am vb cu un av si mi aspus ca nu am nici o sansa eventual dupa ce expira termenul de 5 ani sau daca nu imi convine nr de puncte dar doar dupa ce va fi solutionat administrativ de cc anrp as dori sa mi scrie cineva daca s a mai intalnit cu un caz asemanator sau ce as putea sa fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 01:38, 21 Septembrie 2014
In toate dosarele cu ANRP sunt tergiversate solutionarile. Este adevărat ca au fost adoptate anumite legi cu privire la aceste aspecte, nu tocmai favorabile ptr titularii de drepturi, nu trebuie sa va pierduți speranța. Daca ati introdus Notificarea in termen, ceea ce înțeleg ca ati făcut, cu siguranță veți intra si in posesia acestor drepturi, chiar daca vin așa tiirziu. Totuși, cred ca ati așteptat destul, poate ar trebui sa încercați si pe calea justiției, ptr ca si aici termenele sunt foarte lungi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp space74 space74 Buna am un dosar la anrp din 2011 cu dispozitia primariei si nr de inregistrare la anrp nr cand a intrat dosarul trimis de primarie si prefectura dosarul este ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Legea caselor imobilelor nationalizate Lisonelta169 Lisonelta169 Bună ziua ! Tatăl și unchiul meu au făcut cerere la o primărie să li se revendice un teren de 50 de hectare după un unchi al lor dinspre mama lor , în ... (vezi toată discuția)