avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie decizie de recompensare ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie decizie de recompensare ANRP

Buna ziua,

In urma cu cateva luni am primit o decizie de compensare in puncte din partea ANRP cu privire la un imobil si teren confiscat de statul roman.

In urma verificarilor, observ ca cei de la ANRP au facut un calcul gresit pentru compensare si decid sa depun contestatie la Tribunalul Bucuresti.

In intampinare, ANRP cere a nu se constitui parte procesuala deoarece nu din partea lor vine estimarea. Acum la decizia finala vad ca Tribunalul Bucuresti le admite cererea lor si imi respinge mie actiunea.

Intrebarea mea este, daca pot face apel, la ce anume fac apel si cine este parte procesuala? Pe Dumnezeu nu il pot chema in instanta.
Cel mai recent răspuns: Aismen , utilizator 13:30, 21 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat sau nu? nu am primit nici o hotarare in posta si a trecut un an!!! jineas jineas Nume Calitate parte J****** V****** Contestator AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU RESTITUIREA PROPRIETĂŢILOR Intimat COMISIA NAŢIONALĂ PENTRU COMPENSAREA ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)