avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am castigat sau nu? nu am primit nici o hotarare in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am castigat sau nu? nu am primit nici o hotarare in posta si a trecut un an!!!

Nume Calitate parte
J****** V****** Contestator
AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU RESTITUIREA PROPRIETĂŢILOR Intimat
COMISIA NAŢIONALĂ PENTRU COMPENSAREA IMOBILELOR Intimat
STATUL ROMÂN PRIN MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Intimat

Şedinţe
10.12.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: F 13
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatelor ANRP si Statul Roman prin Ministerul Finantelor. Respinge cererea în contradictoriu cu intimatele ANRP si Statul Roman prin Ministerul Finantelor ca fiind introdusa impotriva unor persoane fara calitate procesuala pasiva. Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatei CNCI pe capatul de cererea prin care se solicita anulare deciziei de invali dare in raport de presa de ulei. Respinge contestatia in contradictoriu cu intimata CNCI ca neintemeiata. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă, azi, 10.12.2018 prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin grija grefei instantei.
Document: Hotarâre 2565/2018 10.12.2018
Contestatia dvs a fost respinsa.
Posibil sa nu fie redactata hotararea pana la acest moment.
Multumesc pentru raspuns!

Aurel Fleancu a scris:

Contestatia dvs a fost respinsa.
Posibil sa nu fie redactata hotararea pana la acest moment.

Puteti formula cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti, avand in vedere intervalul indelungat scurs, de la pronuntare.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de recompensare anrp Aismen Aismen Buna ziua, In urma cu cateva luni am primit o decizie de compensare in puncte din partea ANRP cu privire la un imobil si teren confiscat de statul roman. ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare sarisha sarisha Buna ziua, In luna decembrie am angajat un avocat pt a contesta un titlu executoriu. Dupa amanarea pronuntarii in prima sedinta, acum instanta a decis ... (vezi toată discuția)