avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acționare în judecată, legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acționare în judecată, legea 10/2001

Am depus notificare pentru despăgubire în 2001. În 2006 am primit o dispoziție prin care se propune despăgubirea. De-atunci liniște, deși am mai încercat prin mail-uri și telefoane să aflu mersul lucrurilor. Am rude, care au primit un soi de puncte (?) pentru terenuri sau imobile demolate. Am prins o undă întâmplător pe net, care m-a alarmat, în legătură cu cei care nu au primit respectivele hotărâri cu punctaje. E adevărat că trebuie să acționăm statul în instanță până în octombrie inclusiv?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2018
Hobitzi, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:14, 12 Septembrie 2018
Doar daca dosarul dvs se afla la ANRP/CNCI si nu a fost solutionat.Daca dosarul dvs se afla inca la primarie termenul a expirat anul trecut,Daca spuneti ca a fost emisa dispozitie poate a ajuns totusi la ANRP.Contactati un av,,faceti adrese la ANRP,mergeti in audienta pt a afla stadiul dosarului e posibil sa fiti pe ultima suta de metri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire anrp iancovici iancovici Buna ziua, ma puteti lamurii va rog ! in urma decesului ambilor parinti, tatal decedat cu 8 ani in urma si mama cu 1 an si 7 luni in urma, as dorii sa stiu, ca ... (vezi toată discuția)
Despagubire cf legea10/2001 MARIA KISS MARIA KISS Buna ziua, Sotul meu a depus notificare in baza legii10/2001 pt despagubirea terenului de sub imobilul demolat in 1986 si terenului aferent proprietatii,cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe scurt, vreau sa stiu daca pot schimba avocatul ... Stefan Andone Stefan Andone Buna ziua. Pe scurt, vreau sa stiu daca pot schimba avocatul intr-un proces pentru un teren mostenire, cu 9 persoane mostenitoare implicate. Detalii: Avocatul ... (vezi toată discuția)