Am depus notificare pentru despăgubire în 2001. În 2006 am primit o dispoziție prin care se propune despăgubirea. De-atunci liniște, deși am mai încercat prin mail-uri și telefoane să aflu mersul lucrurilor. Am rude, care au primit un soi de puncte (?) pentru terenuri sau imobile demolate. Am prins o undă întâmplător pe net, care m-a alarmat, în legătură cu cei care nu au primit respectivele hotărâri cu punctaje. E adevărat că trebuie să acționăm statul în instanță până în octombrie inclusiv?
Doar daca dosarul dvs se afla la ANRP/CNCI si nu a fost solutionat.Daca dosarul dvs se afla inca la primarie termenul a expirat anul trecut,Daca spuneti ca a fost emisa dispozitie poate a ajuns totusi la ANRP.Contactati un av,,faceti adrese la ANRP,mergeti in audienta pt a afla stadiul dosarului e posibil sa fiti pe ultima suta de metri.
Despagubire anrp
iancovici
Buna ziua, ma puteti lamurii va rog ! in urma decesului ambilor parinti, tatal decedat cu 8 ani in urma si mama cu 1 an si 7 luni in urma, as dorii sa stiu, ca ... (vezi toată discuția)