avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire cf legea10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire cf legea10/2001

Buna ziua,
Sotul meu a depus notificare in baza legii10/2001 pt despagubirea terenului de sub imobilul demolat in 1986 si terenului aferent proprietatii,cu data de 21.08.2001 printr-un birou judecatoresc la Primaria ARAD. Tergiversarile cu complectarea dosarului si infundarea acestui in sertarele Primariei au durat catva ani,desi in nenumarate ori am solicitat sa ne comunice stadiul la care s-a ajuns,prin telefoane,audiente si insistente la compartimentul de resort.La ora actuala am intrat in impas intrucat dosarul fiind trimis la Bucurest de catre Prefectura Arad cu data de 14.03.2008 si inregistrat cu nr.7701 la Secretariatul Comisiei Centrale pt Stabilirea Despagubirilor nu stiu cum sa aflu stadiul in care se afla dosarul.La o scrisoare adresata catre Autoritatea Nationala pt Restituirea Proprietatilor am primit raspuns ca dosarul pe numele sotului Nagygyorgy Ioan cu nr.39464/CC se afla in lucru in cadrul Secretariatului Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor nu este finalizata,si face precizare ca acest dosar va fi inaintat evaluatorului autorizat,desemnat de Comisia Centralaa Acest raspuns am primit in data de 23.09.2009 si de atunci nimeni nu ne mai instiinteaza de soarta despagubirii,ce pot face sa aflu ceva,la telefon nu primesc relatii,Bucurestiul este destul de departe de Arad sa procedez la fel ca si loco,vom primi vreodata despagubire?
Cu stima Kiss Maria
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:32, 20 Iunie 2010
cu siguranta veti primi.. contactati un avocat care sa se ocupe de speta dvs si sa va informeze de stadiul dosarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar despagubiri materiale pentru teren 1000 mp+casa moinesti, cf. legii nr. 10. grigorasaddeco grigorasaddeco Va supun atentiei un Dosar despagubiri materiale pentru teren 1000 mp+casa Moinesti, cf. Legii nr. 10. Actele doveditoare ce formeaza dosarul de revendicare ... (vezi toată discuția)
Legea nr.290/2003 Sinziana_brj Sinziana_brj Ma confrunt si eu...ca marea majoritate cu problema tergiversarii solutionarii dosarelor pentru despagubirea refugiatilor din Bucovina...fiind unul din ... (vezi toată discuția)
Anrp - ce e de facut cu ei? Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un dosar care a intrat acum 1 an si ceva la ANRP. Tot zace prin sertare pe acolo asteptind sa-i vina rindul, nu se stie cind. As avea sansa ... (vezi toată discuția)