Buna ziua, ma puteti lamurii va rog ! in urma decesului ambilor parinti, tatal decedat cu 8 ani in urma si mama cu 1 an si 7 luni in urma, as dorii sa stiu, ca singurul fiu al carui contract de casa este trecuta mama si eu, si un teren al carui dosar este la ANRP pe numele mamei, de la care astept sa fiu despagubit de multi ani, intrebarea este, daca trebuie sa fac succesiunea pentru ambele separat sau daca o sa o fac pentru casa este valabila si la teren? iar in alta ordine de idei, de cateva zile am primit o dispozitie de la primarie, dar eu nu sunt in tara, trebuie sa o ridic eu personal, sau pot face procura unei rude pentru a ridica aceasta disozitie in numele meu? ce anume trebuie facut? imi puteti spune va rog, ce poate sa insemne aceasta dispozitie, si care sunt pasii urmatori? ? multumesc anticipat !
Imputerniciti o persoana prin procura sa ridice dispozitia de la primarie.Este dificil de ghicit ce contine,poate dosarul de la anrp a fost transmis la primarie.Angajati un av sa faca demersuri in numele dvs pt a afla stadiul dosarului de la anrp,daca nu este solutionat aveti termen 6 ,luni incepand cu luna mai sa faceti o actiune.
Multumesc pentru raspuns, asa o sa fac, dar mai am o nelamurire cu succesiunea, ( as vrea si pentru aceasta problema sa imputernicesc pe cineva) daca o fac pentru casa parinteasca, aceeasi este valabila si pntru teren? sau trebuie facuta separat? multumesc !
Dosar legea 10
bsonyaim
Am un dosar pe Legea 10/2001 la ANRP si din cauza unor probleme de sanatate intentionez sa i-l cedez fiicei mele pentru a continua demersurile pana la ... (vezi toată discuția)