Am un dosar pe Legea 10/2001 la ANRP si din cauza unor probleme de sanatate intentionez sa i-l cedez fiicei mele pentru a continua demersurile pana la finalizare.Nu stiu ce ar trebui sa intreprind in acest sens,pentru ca acest dosar sa poata sa fie vandut ,fiicei mele.Am fost la un notar si nu a stiut sa-mi spuna ce ar trebui sa fac.
Faceti o procura speciala fiicei dvs. Procura trebuie formulata foarte bine - daca vreti va trimit un tip de procura - deoarece instantele pot invoca anumite aspecte. Unele instante solicita sa fie trecut nr. dosar, sa fie trecut in procura ca mandatarul poate formula orice cale de atac, etc.
Tot prin procura o imputerniciti pe fiica dvs. sa poata pune in executare si sa incaseze banii.
Va multumesc pentru raspunsurile primite si chiar as vrea sa am modelul acelei procuri incat sa poata fii imputernicita fiica mea cu dreptul de a pune in executare si a incasa banii(asa cum bine spuneti dv.).Chiar imi doresc sa fie o procura foarte completa si stiu ca notarii amana intocmirea unui document de acest fel, pentru ca nu pot fii taxate corespunzator, intr-o faza incipienta.
Am primit modelul de procura si multumesc sincer pentru acest ajutor.Urmeaza sa fac demersurile si chiar vroiam sa va spun despre faza in care ma aflu cu dosarul la ANRP,pentru a ma sfatui cand ar fii cel mai nimerit sa fac aceasta procura.Dosarul a fost returnat catre primarie pentru anumite rectificari si despartirea a doi mostenitori (asa cum s-a intocmit dosarul initial) pentru fiecare mostenitor ,dosar separat.S-a intamplat ca jurista din primarie sa trimita dosarele catre Prefectura, numai ca al meu a fost incomplet din motive discutabile ,astfel ca desi celalat mostenitor a ajuns in faza de a i se face expertiza la fata locului,al meu este in faza de fii dus pe 28.03.2011 la ANPR.Nu stiu daca dosarul va avea acelasi numar si din acest motiv ma gandesc ca ar trebui sa mai astep cu intocmirea acelei procuri.Vroiam chiar sa mai inteb daca procura este valabila doar pe perioada in care sunt in viata.Dupa banuiesc ca va intra in masa succesorala.