Va rog sa ma ajutati cu un model de procura speciala (am citit pe forum dvstra), prin care fiica sa poata pune in executare si sa incaseze banii, pe un dosar legea 10.Mentionez ca fiica este parte in dosar impreuna cu tatal , iar tatal (87 ani) doresta sa lase fiicei si partea lui.
Mergeti la orice notariat ,procura tb facuta in forma autentica iar notarul public va poate da sfaturile necesare si va va redacta ,autentifica procura respectiva.
multumesc ca mi-ati raspuns , dar sfatul ,,mergeti la orice notar '' nu ma ajuta pt ca am fost si nu stiu cum sa formuleze.
mai jos raspunsul citit pe forum : Dată post: Vineri, 18 Martie 2011, 00:17
Faceti o procura speciala fiicei dvs. Procura trebuie formulata foarte bine - daca vreti va trimit un tip de procura - deoarece instantele pot invoca anumite aspecte. Unele instante solicita sa fie trecut nr. dosar, sa fie trecut in procura ca mandatarul poate formula orice cale de atac, etc.
Tot prin procura o imputerniciti pe fiica dvs. sa poata pune in executare si sa incaseze banii.
Dosar legea 10
bsonyaim
Am un dosar pe Legea 10/2001 la ANRP si din cauza unor probleme de sanatate intentionez sa i-l cedez fiicei mele pentru a continua demersurile pana la ... (vezi toată discuția)