avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... imputernicire legea 10
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

imputernicire legea 10

Va rog sa ma ajutati cu un model de procura speciala (am citit pe forum dvstra), prin care fiica sa poata pune in executare si sa incaseze banii, pe un dosar legea 10.Mentionez ca fiica este parte in dosar impreuna cu tatal , iar tatal (87 ani) doresta sa lase fiicei si partea lui.
Cel mai recent răspuns: aoprescu59 , utilizator 16:17, 24 Aprilie 2017
Mergeti la orice notariat ,procura tb facuta in forma autentica iar notarul public va poate da sfaturile necesare si va va redacta ,autentifica procura respectiva.
multumesc ca mi-ati raspuns , dar sfatul ,,mergeti la orice notar '' nu ma ajuta pt ca am fost si nu stiu cum sa formuleze.
mai jos raspunsul citit pe forum :
Dată post: Vineri, 18 Martie 2011, 00:17
Faceti o procura speciala fiicei dvs. Procura trebuie formulata foarte bine - daca vreti va trimit un tip de procura - deoarece instantele pot invoca anumite aspecte. Unele instante solicita sa fie trecut nr. dosar, sa fie trecut in procura ca mandatarul poate formula orice cale de atac, etc.
Tot prin procura o imputerniciti pe fiica dvs. sa poata pune in executare si sa incaseze banii.

Raportează abuz Răspunde Citează

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar legea 10 bsonyaim bsonyaim Am un dosar pe Legea 10/2001 la ANRP si din cauza unor probleme de sanatate intentionez sa i-l cedez fiicei mele pentru a continua demersurile pana la ... (vezi toată discuția)
Implicare in proces- calitate procesuala activa Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua, Sunt bunica unui minor,in varsta de 15 ani. Parintii lui s-au despartit,iar copilul a ramas mamei ( fiicei mele),in baza HOTARARII ... (vezi toată discuția)
Procura noua, pentru eliberarea titlului de proprietate? moisezamfir moisezamfir In baza procurii fiicei mele, cu cetatenie romana + neozeelandeza, s-a emis, la cererea mea (in baza procurii mai jos mentionate), ca mandatar, titlu de ... (vezi toată discuția)