Am un dosar pe Legea 10/2001 la ANRP si din cauza unor probleme de sanatate intentionez sa i-l cedez fiicei mele pentru a continua demersurile pana la finalizare.Nu stiu ce ar trebui sa intreprind in acest sens,pentru ca acest dosar sa poata sa fie vandut ,fiicei mele.Am fost la un notar si nu a stiut sa-mi spuna ce ar trebui sa fac.
Buna seara
Cu multa placere. Totusi, nu inteleg motivul pt. care au fost despartite dosarele. Am inteles ca sunteti 2 mostenitori ai aceluias autor. Este vorba de acelasi imobil?
Indiferent de situatie, parerea mea este ca din moment in care dosarul a fost unul singur, asa trebuia sa fie si mai departe pana la finalizare. Imobilul care a facut obiectul expertizei este acelasi imobil revendicat si de dvs.? In opinia mea este vorba de inca un motiv invocat de ANRP pentru a tergiversa solutionarea cererii. Banuiesc ca notificarea ati depus-o in 2001 sau cel tarziu in 2005? Daca este asa, atunci numarul cererii dvs. ar fi trebuit sa fie cel primit atunci.
Incercati sa reveniti cu mai multe detalii.
Procura o faceti pe o perioada nedeterminata atat timp cat sunteti in viata.
Notificarile au fost depuse separat de catre cei doi mostenitori,existand un teren pe care au fost construite doua case si care apartinea 50-50 celor doi,avand fiecare o constructie care s-au demolat.Greseala a fost facuta in momentul in care Dispozitia pentru masuri reparatorii a fost facuta una singura pentru cei doi mostenitori.Aici cred ca ANRP-ul nu a gresit solicitand dispozitii separate,pentru ca si in momentul expropierii s-au facut documente separate si tot setul de documente ce a compus dosarul trimis la ANRP erau si de la un mostenitor si de la celalalt,in functie de suprafetele construite de fiecare si anexele ce le detinea fiecare.Cred ca suntem intr-o faza destul de avansata a rezolvarii dosarului,numai ca mama mea care era unul din mostenitori a decedat anul trecut si nu a mai apucat sa vada minunea,nu stiu daca voi rezista si eu,la ritmul in care se solutioneaza dosarele de despagubire.Oricum daca o sa mai am probleme o sa fiu mai linistita pentru ca voi gasi o rezolvare aici.Aproape ca nu-mi vine sa cred.
Bună ziua !
ªi eu am o situaţie similară cu cea descrisă mai sus şi vă rog dacă aveţi bunăvoinţa să mă ajutaţi şi pe mine cu un astfel de model de procură .
Vă mulţumesc !