avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate eureka

Activitate eureka

Buna ziua, am o problema si inca nu am raspuns de la nimeni. Am o curte ingusta si spatele casei vecinului da la mine in curte. acolo pe peretele lui vrea sa isi monteze o clima. hotarul este cam unde ii este zidul lui iar clima va bate direct in geamul meu la 2.3 metrii. Zgomot, vnt direct in casa. Intreb daca este legal sa ii interzic acest lucru ?
asemenea probleme am si eu de fapt am avut, cred insa am primit amenintari in adresa de mail plus injurii plus folosirea numelui meu si a pozei, pentru a ma inscrie in anumite siteuri, desi am descoperit cel putin doua ip. care sunt verificate, stupoare firma respectiva are ip prin dhcp sau ceva de genu adica de cate ori utilzatorul porneste calculatorul ipul se schimba, dar aici nu e o problema caci sunt rapoarte care art trebui pastrate periodic si se stie totusi cine a intrat si la ce ora insa ca la noi aceea firma nu pastreaza aceste date de fapt nici nu le salveaza. Intrebare, pe cine sa dau in judecata acum ?
Am inregistrari, mailuri, conversatii, tot ce trebuie. Am salvat rapoarte ore date, dar se pare ca nimic nu ma ajuta .
stiu pana si zona de unde sa-u lansat amenintarile si se pare ca nu pot face nimic, asa ca urmare aveti noroc ca ati reusit sa rezolvati problema deoarece din punct de vedere legal crede ca este imposibil mai ales la noi in romania unde mai exista functionarii cu vechime care scriu la tastatura cu un deget si lovesc ca la masina de scris, unde nu se stie ce tasta esc, unde totusi s-au cheltuit miliarde in pregatirea lor, unde legea e dupa urechea fiecarui judecator sau ceo fi, unde spaga e lege deja, unde chiar si cu legea in mana tot nu ai drepatate adica la noi in romania.
:Gata ma-am descarcat. merg sa cant la alta masa.
Buna ziua, dupa moartea bunicului meu, unchiul meu sa ocupat de mostenire ca asa a vrut el fara sa fie careva de acord, si bine inteles ca asa a si facut imparteala, in timpul procesului au fos oferite date eronate mai ales despre nationalitatea celorlalti frati cativa nemai avand cetatenie romana,. Ma rog ideea e ca sa dat o sentinta irevocabila cum ca el primeste mai mult de treisfert din avere si restu cine apuca, ideea ca decizia instantei am primito dupa ce a fost facuta irevocabila si nu mai stim ce sa facem ca decizia a ramas la el si au trecut 6 luni deja,. tin sa spun ca nu sa facut inventar la avere si nic nu sa cerut in testament o proprietate aflata in ungaria. Va rog sa imi spuneti ce se poate face in cazul acesta,daca se mai poate face ceva. Va multumesc.