avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Clima vecinului in curtea mea
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Clima vecinului in curtea mea

Buna ziua, am o problema si inca nu am raspuns de la nimeni. Am o curte ingusta si spatele casei vecinului da la mine in curte. acolo pe peretele lui vrea sa isi monteze o clima. hotarul este cam unde ii este zidul lui iar clima va bate direct in geamul meu la 2.3 metrii. Zgomot, vnt direct in casa. Intreb daca este legal sa ii interzic acest lucru ?

Alte discuții în legătură

Aparat de aer conditionat montat la limita teritoriala stefanica81 stefanica81 Buna ziua. Casa mea are un culoar in jurul la 50 - 60 cm de gardul vecinului. Casa mea este de peste 40 de ani construita si am un singur geam mic la una din ... (vezi toată discuția)
Servitute lumina si aerisire mihaita11 mihaita11 Un vecin are peretele casei exact pe limita proprietatii si in acest perete si-a deschis o fereastra de baie pe care o tine tot timpul deschisa . Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Constructie gard pe hotar terasat - cui ii revine obligativitatea? m1ha1 m1ha1 Buna ziua, Terenul meu se afla pe un deal terasat, diferenta de nivel intre proprietatea mea si cea a vecinului este de apx. 1,6 metri, el fiind situat mai ... (vezi toată discuția)