avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate bogdancostel

Activitate bogdancostel

Pe scurt ce s-a intamplat:
Pe o strada cu 4 benzi delimitate de linie continua mergeam pe banda de la axul drumului. O masina de langa mine a vrut sa-mi intre in fata, am evitat-o intrand pe contrasens dupa care am oprit pe partea stanga a drumului (era si un semn de oprire interzisa) sa vad daca nu mi-a zgariat masina. Cat m-am uitat eu a aparut un MCV de la pol. rutiera si un agent foarte zelos mi-a cerut actele si a inceput sa-mi faca poze cu telefonul.La remarca lui "v-am ars 60 de zile de permis" am incercat sa-i explic care a fost situatia de fapt. Raspunsul: "sa-i explicati judecatorului cum ati ajuns aici si daca va crede i-mi dau demisia din politie". S-a dus in masina a intors MCV si mi-a filmat masina cum era OPRITA pe contrasens in dreptul semnului de oprire interzisa. In procesul verbal mi-a scris "venind dispre ... inspre .... in dreptul blocului ... a oprit masina nr ... care CIRCULA pe contrasens". I-am cerut sa-mi arate si mie cum CIRCULAM pe contrasens, daca are vreo filmare sau altceva. Mi-a raspuns ca nu-l intereseaza pe el, asta sa-i cer judecatorului.
Intrebarea mea:
Se merita sa fac plangere la judecatorie pentru a-mi recupera permisul?
Am vreo sansa sa castig?
Multumesc