avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate Papiniann

Activitate Papiniann

Scuze pentru intarziere dar, site-ul are oarece probleme tehnice de conectare ...
Cam tot ce are inregistrat pe unele firme (7 cunoscute ... si prin datoriile catre MFP/ANAF/Banci/Camatari/etc ...), este gajat, sub sechestru, ...
Multzam fain pentru celeritate dar, am depus si eu cerere pentru preschimbare, cerere care s-a judecat, fara citarea partii, in data de 03.12.2012, in CC - C21, 12:30 si, noul termen este in data de ... 06.01.2014 ...

:hammer:

O situatie posibila : In cazul in care, pana la data primului termen (06.01.2014), angajatorul lichideaza firma si, pleaca spre zarile albastre fara a le mai multzumi robelor rozalii de la TB pentru ajutorul (voluntar) acordat prin termenul susmentionat ...

O intrebare simpla : Cine plateste fonfleul ???

Si se mai mira tagma judecatoreasca de dragostea netarmurita de care se bucura din partea justitiabililor (!!!) ...

Cererile referitoare la soluţionarea conflictelor de munca privind drepturile banesti se judeca în regim de urgenţă. Termenele de judecată nu pot fi mai mari de 10=15 zile. Părţile sunt legal citate, daca citaţia le-a fost înmânată cel puţin cu o zi înaintea judecării.
.
In aceasta speta, cererea inscrisa la TB, in data de 01.11.2012, primeste primul termen de judecare pe data de ... 06.01.2014 (!!!). Probabil ca 14 luni = 14 zile ... Imi scapa modul de calcul !!!
#-o #-o #-o