avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate marina79

Activitate marina79

Mulțumesc pentru răspuns. Chiar dacă eu am trimis un e-mail societății respective de recuperare creanțe oferind o soluție amiabila? Nu am recunoscut în acest fel validitatea debitului și oferit achitarea? Sau nu are relevanta / importanță? Încă o dată, mulțumesc.
Facturile erau lunare. Nu am achitat facturile respective. În momentul închirierii eram angajată, însă am tot amânat plățile și nu le-am achitat. În aproximativ 6 luni s-au strâns respectivele facturi la care s-au tot calculat penalități mi s-a comunicat.
Bună seara,
Sper să mă puteți ajuta cu o soluție pentru problema cu care mă confrunt.
Acum aproximativ 5 ani, în urma unui divorț dificil, starea emoțională în care mă aflam nu era ideală. De aceea, am făcut greșeala mare de a închiria un apartament și în cele din urmă nu am putut achita chiria respectivă. Închirierea era în regim hotelier, suma totala ridicându-se la aprox 20 000 euro. Am fost evacuata din apt respectiv de către proprietarul companiei de închiriere.
Timpul a trecut și deși știam ca exista acel debit nu m-am mai gândit la el -nu pretind ca a fost vreo mișcare inteligenta în niciun caz însă acestea sunt faptele.
Acum am primit o notificare de la o societate de recuperare creanțe care ma amenință cu executare silita, respectiv alte proceduri legale. Situația financiara nu este foarte buna. Nu există proprietăți pe numele meu și nici venituri salariale. Imi doresc însă soluționarea debitului, le-am comunicat acest lucru însă cel puțin pana acum îmi spun ca suma lunara propusa de mine nu este satisfăcătoare și ca vor merge mai departe cu executarea silita.
Îmi puteți spune va rog ce se poate întâmpla? Pot exista și consecințe pe alta latura decât civila? Penal? Chiar nu am cum achita integral sau măcar o porțiune semnificativă din debit acum. Exista vreo modalitate în care as putea rezolva situația? Un avocat ar putea în vreun fel ajuta, exista vreo prevedere care sa fie aplicata cu privirea la eșalonarea unui debit?

Cu multumiri
Buna ziua,

Va rog poate ma puteti ajuta si pe mine. Tatal meu este nascut pe 8 iulie 1955, 57 ani impliniti si are 39 ani vechime munca precum si 12 ani si 6 luni grupa a IIa (3 ani). Imi puteti spune daca are dreptul la pensionare anticipata si in ce conditii sau ce variante sunt?

Multumesc!