avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate cpaslaru

Activitate cpaslaru

Răspuns la discuția CONTOARE APA CU CITIRE RADIO
Blocurile sunt DEJA contorizate pe apa, pe scari si pe apartamente (fiecare coloana). Alte contoare (apometre) nu aduc nici un avantaj pt noi. Doar comisioane la cei care fac contractele, pe care nu le vede nimeni si, obligatie de plata LUNARA, in plus, a unei sume pt "citirea" aparatelor de catre smecheri. Cine nu vrea sa plateasca in plus la apa (si asa destul de scumpa), nu isi pune.
Răspuns la discuția Radiere auto la cerere
Multumesc, dar in ce baza pot sa cer scoaterea din circulatie? A existat o baza legala la un moment dat: orice masina mai veche de ...ani poate fi retrasa la cerere, dar nu stiu daca mai e valabila si nu stiu care anume act legal a fost acesta ca sa il pot folosi. Politia nu mi-a sugerat nimic in acest sens
Răspuns la discuția Radiere auto la cerere
Nu exista nici un act pe care eu sa il gasesc. Lucrurile nu au fost lasate "sa mearga de la sine", nu e vorba de un bun al meu ci al parintelui. Nu aveam de ce sa intervin in ceea ce face tatal meu cu un bun al lui.
Am spus deja ca masina este inca in circulatie (politie) si figureaza pe numele tatalui meu, mort de peste 7 ani. Demersul la politie nu mi-a adus nimic nou, se pare ca pe ei nu ii deranjeaza ca au in evidenta persoane decedate. cam ca la votare.
Eu nu am vazut macar autoturismul dupa ce a fost vandut si nici nu cunosc persoana care l-a luat. Poate sa mai existe sau poate a fost facut piese. Poate a fost lasat undeva si abandonat...
Multumesc celor care si-au dat interesul sa imi raspunda. Poate cunosteti si o solutie sau un caz asemanator, sunt sigur ca nu este singurul de acest fel.
Va rog sa imi spuneti ce solutii exista pt urmatoarea situatie: masina apartinand tatalui meu, mort de 8 ani, instrainata catre o persoana necunoscuta acum 8-9 ani, actele nefinalizate de cumparator, actualmente masina figurand inca inscrisa in circulatie pe numele tatalui meu. Nu stiu nimic despre masina inca din anul 2006. Auto cumparat de tatal meu in 1964, Dacia 1100.
Cum pot solutiona aceasta problema ca realitatea sa corespunda cu inregistrarile politiei.
Multumesc