Multumesc ! Am depus si a 2-a zi s-a deblocat cardul si am putu sa-i retrag. Desi inteleg ca nu e nicio "inginerie", pentru mine a fost - pentru ca nu m-am gandit la varianta asta. Nu am pierdut decat dobanda de retragere care e infima si de acum sunt la zi cu plata. Ma bucur, totusi, ca cei de la banca au depus efortul de a evalua situatia si de a ma ajuta cu acest tip.
Multumesc pentru raspunsuri.
Buna tuturor. Ceva neobisnuit s-a intamplat si mi-e teama ca sunt eu naiva. As aprecia parerea cuiva specializat sau patit :)
Am restante la un card de cumparaturi, in valoare de cca 800( 3 luni de neplata) de RON. Ma suna de la banca si-mi spune sa achit, ii spun ca nu am si ca incerc o plata partiala. Imi spune ca o sa-mi creez probleme si imi recomanda sa depun cei cca 800 de ron (ceea ce ma aduce cu plata la zi) si cardul deblocat iar dupa 24 de ore pot sa-i retrag (pierd doar dobanda de retragere).
Mi-e teama ca odata depusi si avand in vedere ca sunt un rau platnic proaspat inregistrat la biroul de credite, imi vor bloca dreptul la retrageri de numerar de pe acel card- evident nu vreau sa dau 800 de RON dintr-un foc, desi stiu ca e datoria mea.
Credeti ca intr-adevar e banca bine intentionata ? Sa depun cei 800 in speranta ca doamna de la banca chiar vrea sa ma ajute ? Ea spune ca astfel o sa am o rata un pic mai mica, dar macar fara restante - cum a zis ea "o inginerie".