avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate mykiduta

Activitate mykiduta

Răspuns la discuția Executare silita
Presupun ca esalonarea datoriei e ceea ce ramane de facut,asta din ce am inteles daca este de acord bej-ul. Daca totusi incep executarea silita ce masuri intreprind? Ii opresc din salariu sau cum ca bunuri nu are. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua,sotia mea a primit o comunicare de executare silita de la un BEJ din Bucuresti in numele celor de la [editat] Constanta pentru o datorie la o companie de telefonie mobila in valoare de 214 ron. Comunicarea vine insotita si de o sentinta civila din 07-2010 care spune ca are de plata asa: 214 ron debit principal neachitat,penalitati de intarziere de 0,5% pe zi aferente celor 214 ron,86ron daune interese,98ron cheltuieli de judecata(taxa timbru,timbru judiciar,onorariu avocatial). Pe langa acestea stabilite de instanta BEJ mai vrea urmatoarele sume: 2000 ron penalitati de intarziere pana la 31-05-2012,185ron penalitati de intarziere de la 10-06-2012 pana azi,465ron cheltuieli de executare. Precizez ca sotia nu are nimic pe numele ei dar este bugetara iar contractul cu firma de telefonie a fost semnat in 01-2007 si a functionat doar un an aproximativ(deci e mai mult de 3 ani de la ultima factura zic eu) dupa care nu am mai primit nimic,nici o instintare nimic. Ce este de facut in acest caz(nu dispunem de 3000 ron acum).Va multumesc!