avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate andreeadragoianu

Activitate andreeadragoianu

Răspuns la discuția Firma refuza sa imi dea banii
Adica, ce inseamna mai exact perimarea executarii silite in cazul meu?
Răspuns la discuția Firma refuza sa imi dea banii
Conform sentintei civile nr.4842/11.09.2012 pronuntata de Tribunalul Dolj, in dosarul cu nr. 10370/63/2012 aceasta a ajuns la executorul judecatoresc Iacob Mircea si nici pana azi eu nu am intrat in posesia banilor, Firma a facut recurs iar in urma deciziei 10761/12.11.2012 Curtea de Apel Craiova a luat decizia irevocabila de a-mi primii banii. Acum ce mai este de facut pentru a intra in posesia banilor cat mai repede?
Am doua procese castigate, hotarare data Curtea de Apel Craiova, de mai bine de o luna. Am facut toate demersurile necesare pentru a intra in posesia banilor, dar firma respectiva refuza sa dea curs hotararii judecatoresti.

Uitati hotararile judecatoresti:
1.,,Solutie: Respinge excepţia prescripţiei dreptului la acţiune , invocată de pârâtă în întâmpinare. Admite acţiunea. Obliga pârâtul să plătească reclamantului sporul pentru "condiţii speciale de muncă" în procent de 25% din salariul de bază minim brut, stabilit la nivelul de 700 de lei, pe perioada efectiv lucrată din intervalul de timp 12.06.2009-31.12.2010, sume care vor fi actualizate raportat la rata inflaţiei, precum şi să plătească dobânda legală aferentă. Obliga pârâtul să plătească reclamantului suma de 500 de lei reprezentând cheltuieli de judecată. Definitivă şi executorie.,,

2.,,Respinge exceptiile invocate de pârâtă prin întâmpinare. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantului diferenţele dintre drepturile salariale calculate în raport de salariul de bază minim brut de 700 lei , conform art. 41 alin 3 lit a din ccm unic la nivel de ramură de transport pe anii 2008-2010 şi drepturile salariale efectiv plătite pe perioada 12.06.2009-31.12.2010, sume ce vor fi actualizate si plata dobânzii legale. Obligă pârâta către reclamant la plata sumei de 500 lei cheltuieli de judecată. Definitivă. Executorie. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 11.09.2012...

Mentionez ca mai am inca un proces in curs, cu aceeasi firma in care imi contest concedierea. Este posibuil ca sa nu pot intra in posesia banilor pana nu se termina si ultimul proces.? Lucru care nu mi se pare normal, din motiv ce fiecare proces e cu treaba lui. Ce ar trebui sa fac sa imi pot recupera banii?
Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Stau impreuna cu parintii mei si o sora (4 membrii) intr-o camera de camin, de 20 mp. vara platim la intretinere 2 mil numai apa iar iarna intretinerea ne ajunge la 5 mil cu caldura (ba chiar am avut si 7 mil) , in conditiile in care avem doar un singur calorifer. este normal asa ceva? din cate stiu atata ajunge intretinerea la un ap de 2 camere.....
Din anul 2012 si pana in prezent am acumulat datorii la intretinere de 14963.61 roni, dintre care 8292.13 ron debitul iar 6671.48 penalitati. e normal sa am 60 de milioane penalitati.... mi se pare de domeniul fantasticului......
In plus vechiul administrator e dat in judecata, iar noul administrator nu ne recunoaste chitanta emisa de fostul administrator pe motiv ca e falsa.....si am ajuns sa platesc de 2 ori intretinerea pe aceiasi ani......cum pot sa verific daca chitanta chiar e falsa. sau ce avocat ar trebui sa angajez si cam cat m-ar costa, in conditiile in care stau prost cu banii....mentionez ca sunt din Craiova.
Va multumesc anticipat!