avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate 00ionutz00

Activitate 00ionutz00

Răspuns la discuția Norme SSM
Am aflat ca normele specifice NSSM au fost inlocuite cu normele IPSSM. Are cineva idee unde le gasesc pe acestea?
Multumesc
Discuție Norme SSM
Buna ziua!
As dori sa stiu daca normele specifice NSSM 25 referitoare la acoperiri metalice mai sunt in vigoare sau au fost abrogate odata cu apartia legii 319/2006?
Daca sunt abrogate ce fel de norme SSM trebuie sa respect pentru o activitate de acoperiri metalice?
Răspuns la discuția art 81(7) din legea 53/2003
Eu am dorit sa imi inchei contractul la data de 31.12.2012. Din dorinta de a anunta din timp angajatorul de intentiile mele am facut o cerere de demisie in care i-am anuntat ca perioada de preaviz incepe la data de 30.11.2012 . Ca raspuns ei mi-au transmis faptul ca contractul se va termina cu o zi inainte de inceperea preavizului.
Trebuie sa accept data asta?
Eu doream sa raman pana pe 31.12.2012.
Răspuns la discuția art 81(7) din legea 53/2003
Buna ziua
Am inaintat angajatorului o cerere prin care doresc incetarea contractului de munca cu data de 31.12.2012. Tot in acceasi cerere am precizat faptul ca perioada de preaviz de 20 de zile lucratoare incepe odata cu data de 30.11.2012. Raspunsul angajatorului a fost urmatorul: acesta renunta la perioada de preaviz si in baza acestei renuntari contractul se incheie la data de 29.11.2012.
Dar eu in demisie am cerut incetarea contractului cu data de 31.12.2012.
Pot schimba ei data terminarii contractului de munca cu o zi inainte de prima zi de preaviz trecuta in cererea mea?
Multumesc!