intr-un control realizat de polita economica s-au confiscat niste asa zise caiete de gestiune si incasari.(caietele pot avea valoare contabila desi nu s-a recunoscut nimic?)S-au cerut toate registrele frmei pe un an si s-a facut o diferenta intre ceea ce aparea in acte si ceea ce scria pe caiet.S-a deschis un dosar de urmarire penala pentru administrator.Acum politistul spune ca va da mai departe calculele la fisc,astia vor verifica si apoi el va instiinta pe administrator cat tre sa plateasca si daca va plati toata suma repede se va da o solutie favorabila(adica?oare nu il mai trimite in judecata?se inchide astfel dosarul?),ca daca se plateste prejudiciu nu se mai da condamnare..Ce atri sfatui sa se faca? sa se plateasca suma?dosarul va merge oare mai departe in instanta?ce parere aveti?
Buna ziua,
Imi permit sa va cer o parere referitoare la o problema a parintilor mei ,in speranta ca unul dintre dumneavoastra imi poate raspunde.
In 2007 tatal meu a facut un credit cu buletinul si actele care dovedesc ca e angajat.
Cat a avut serviciu a platit insa intre timp a itrat in somaj si nu a mai avut posibilitatea de a plati .Acum i-a venit de la un birou individual executor judecatoresc un proces verbal prin care s-a dispus,in urma cereri de executare silita,ca tatal meu trebuie sa plateasca suma debitenta plus cheltuielile si onorariu executor judecatorescin favoarea creditorului.
Deasemenea spune ca se cere creditorului sa se adreseze instantei de executare ,in vederea impartirii bunurilor comune ale parintilor mei,ca apoi sa se poate continua executarea silita.
Mentionez ca apartamentul de care este vorba este deja pus gaj la un credit facut de mama mea si la care a semnat si tata insa creditul pt care a venit procesul verbal mama nu a semnat nimic si nu s-a pus gaj nici un bun .
Mentionez ca acel credit al tatalui meu a fost folosit pt nevoi personale.
Este posibil ca apartamentul sa aiba deja sechestru?
Poate sa li se ia apartamentul daca tata nu are posibilitati de a plati (i s-a terminat si somajul)?
Ce ar fi de facut?
s-ar putea rezolva cu o esalonare?
Dar daca tatal meu i-ar ceda partea mamei atunci ar mai fi posibil sa i se ia apartamentul?
Mentionez deasemenea ca tatal mei este intretinut de noi .