Buna
Tata a decedat si dupa deces mama a facut succesiunea si acum este si pe numele meu si a mamei si a fratelui. Sunt casatorita si stau in acest apartament cu sotul meu si daca divortam el poate sa imi ia apratamentul? are drept la locuinta o data ce este mostenit? trebe sa impart cu el? Mentionez nu am investit in apartament de cand ne-am casatorit.
Multumesc
buna mai am o intrebare si sa rog sa ma ajutati.. dak pana divortez sotul isi gaseste loc de munca imi poate lua copilul? el mai zice k ma decate in drepturi de nu stiu cum ar putea..Multumesc
buna si eu am aceeasi problema
suntem casatoriti de 1 an si ceva avem un copil de 5 luni si as dori sa divortez pt. ca nu ne mai intelegem de ceva vreme.Problema este k el ma tot ameninta k imi ea copilul si apartamentul care este pe numele meu inainte de casatorie...il poate lua? dar copilul? el nu lucreaza nicaieri mai face ceva bani la negru doar atata dar el vrea tot ce am si apartamentul, a zis k toate se impart si dak imi sunt pe nume... ma puteti ajuta nu vreau sa pierd.. ce sa fac? multumesc