Am o procura pt.vanzarea unui apartament de la tatal meu.Mentionez ca in scurt timp imi va expira buletinul.Procura va mai fi valabila si cu datele (serie si nr.noi) din noul buletin?multumesc!
si au am cam aceeasi situatie ca si maryana77 (cu deosebirea ca nu sunt functionar cu statut special).pentru anul 2010 nu am raport de evaluare, deoarece m-am intors la munca in februarie 2011, astfel nu indeplinesc criteriul pentru avansare in functie :-raport evaluare pentru ultimii 2 ani calendaristici.
In conformitate cu legea 166/2012 : "Perioada concediului pentru cresterea copilului prevazut la art. 2 alin. (1), art. 6 si 10 constituie vechime in munca si in serviciu, precum si in specialitate si se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea" si "Modificările aduse prin prezenta lege la art. 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 7/2007, cu modificările şi completările ulterioare, şi la art. 2 alin. (2) şi (3), art. 7, 9 şi art. 30 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 132/2011, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică începând cu drepturile lunii octombrie 2012, inclusiv pentru persoanele ale căror drepturi au fost stabilite până la această dată" as putea avea castig de cauza in cazul incare as depune contestatie la respingerea dosarului de concurs?multumesc anticipat!