avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura vanzare apartament

Am o procura pt.vanzarea unui apartament de la tatal meu.Mentionez ca in scurt timp imi va expira buletinul.Procura va mai fi valabila si cu datele (serie si nr.noi) din noul buletin?multumesc!
Cel mai recent răspuns: aan , utilizator 09:07, 3 Noiembrie 2013
Da, procura s-a dat unei persoane, nu unui buletin.
multumesc mult pt.raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament pe buletin vechi Valentina30 Valentina30 Am si eu o intrebare. Daca matusa mea a facut un testament si procura pentru o persoana (aceeasi in favoarea careia fost facut si testamentul) pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Este valabila procura daca imi schimb ci? DorisBorix DorisBorix Sunt imputernicit sa insotesc un minor in strainatate,am facut procura dsr voi schimba buletinul deoarece expira in curand.mai este valabila procura sau pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei procuri speciale, daca numele împuternicitului ... HoncuRoxana HoncuRoxana Buna ziua, In cazul unei procuri speciale, daca numele împuternicitului si datele din CI sunt eronate. (Imputernicita a divorțat inainte de a se face ... (vezi toată discuția)