Buna ziua,
In cazul unei procuri speciale, daca numele împuternicitului si datele din CI sunt eronate. (Imputernicita a divorțat inainte de a se face procura, si a schimbat CI, procura s-a făcut cu datele din buletinul care nu mai era valabil), va rog, sa-mi spuneti daca procura respectiva este valabilă, Multumesc frumos!
Numele nu mai era același, ( seria si nr cărții de identitate nu apar pe procura, doar cnp ul si numele, fără alte date din CI). Imi cer scuze. Multumesc!
Pe numele aceleiași persoane s-a mai făcut o procura. În 4 iunie a fost emisă procura, la finalul lunii Iunie împuternicita a divorțat. Numele împuternicitei si datele din buletin, serie si nr, data eliberarii si data valabilitatii, cele care apar pe procura nu mai sunt de actualitate. Va rog sa mi comunicati daca procura mai este valabilă? Multumesc pentru raspuns!
Acte identitate
Adrian37
Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. locuiesc in Anglia si mi-au expirat actele. Serviciul nu imi permite sa vin in tara sa imi reinnoiesc buletinul pentru ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu
Laryssa88
Buna ziua domnule avocat am si eu o întrebare. Situația mea este mai complicata. Eu locuiesc in Italia si in Iunie imi expira cartea de identitate. Stiu ... (vezi toată discuția)