avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este valabila procura daca imi schimb CI?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este valabila procura daca imi schimb CI?

Sunt imputernicit sa insotesc un minor in strainatate,am facut procura dsr voi schimba buletinul deoarece expira in curand.mai este valabila procura sau pot merge personal sa obtin un act aditional cu datele din noul buletin? (seria si numarul probabil se schimba) ?
Mentionez ca parintii minorului nu vor fi in tara pentru a face alta procura.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:01, 22 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Idealul este sa dati un telefon fie la serviciul pasapoarte fie la directia generala a vamilor si sa intrebati.
Ei va vor spune ce trebuie facut
Oricum sa aveti la dumneavoastra, in afara de noul C.I, si procura, si certificatul de casatorie sa se vada numele vechi si nou.
Oricum CNP-ul nu s-a schimbat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate- procura IORDAN ELENA IORDAN ELENA Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, daca mi-am schimbat Cartea de Identitate pentru ca-mi expira, si in Procura lasata de sotul meu pentru a putea calatori la el ... (vezi toată discuția)
Imputernicire insotire minor in strainatate luiza-marinela luiza-marinela pot sa fac imputernicirea fara a specifica nr de pasaport.....?ptr ca dureaza inca doua sapt ...si nu mai am timp....cei de la pasapoarte au taiat un colt la ... (vezi toată discuția)