avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Activitate danapartan35

Activitate danapartan35

Multumesc tuturor pentru sfaturi! Problema e ca nu am unde sa plec, nu am la cine sa apelez, doar daca imi iau chirie. Ma simt cam descurajata si chiar nu vad nici o solutie. Rabd ca nu am ce face!
Suntem casatoriti de 15 ani avem 2 copii minori, o fata de 14 ani si baiatul de 13. Eu nu am adus nimic cand m-am mutat la el, dar lucrez si tot salarul meu se duce pe plata cheltuielilor(curent, gaz, cablu) am si o rata la banca scoasa pentru finslizarea unei camere construite adiacent la casa, dar soacra insista ca ea a platit tot. Sotul consuma alcool este plecat de dimineata pana seara cu prietenii si mereu avem scandal de fata cu copii. As incerca sa plec dar copii nu vor sa ramana cu el si daca ii iau cu mine ma tem ca ma acuza de rapire. Socrii nu vor sa treaca casa pe noi spun ca oricum noua ne ramane el fiind singur la parinti dar eu nu am dreptul la nimic pentru ca e mostenirea lui. Nu stiu ce sa fac. Sa ramanem cu el e un chin mai ales pentru copii care deja sunt afectati psihic de atatea certuri. Pe cale amiabila nu vad nici o solutie mai ales ca ar fi foarte greu sa stau pe chirie cu 2 copii din salarul meu de aprox.1350 ron. Sa imi parasesc copii nici nu imi trece prin cap.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc..

acum trei luni a avut loc un incident in fabrica in care lucram: au ajuns la client produse care nu au fost testate corespunzator, deci defecte. eu am fost singura responsabila cu calitatea (CTC) pe doua hali de productie, adica 6 benzi de lucru si 6 mese electrice. ca urmare fata de la masa electrica a fost concediata si mi s-a pus si mie in vedere ca va trebui sa fiu data afara, desi nu aveam nici o vina, dar asta era dorinta patronului. Pt. ca nu am fost de acord mi-au propus ca timp de trei luni sa stau acasa cu salariu si bonurile aferente, primite in fiecare luna, dar sa semnez o cerere de desfacere a contractului de munca cu acordul ambelor parti. Am semnat aceea cerere si am primit si salariul si bonurile, am fluturasele ca dovada, fara sa fiu nici macar o zi la lucru. Intrebarea mea este daca ii pot trimite in instanta, pentru ca desi mi-au spus ca ma vor reangaja dupa cele trei luni nu au facut-o, iar momentan in zona noastra nu se gaseste de munca. Multumesc anticipat.