asta vroiam sa stiu. dar in instanta judecatorul nu ar tb sa tina cont de potitia clara acelor implicati (implicit a celui care din anumite motive nu se poate reprezenta la data ceruta)? altfel, ar mai exista si varianta contestarii deciziei judecatoriesti, presupun. va multumesc cu tot sufletul
multumesc mult. m-ati lamurit in privinta profesiilor de avocat si notar. dar, revin la problema mea si cer iertare. in comunicarea trimisa avocatul scrie clar ca cel care nu se prezinta la termen va cadea din drepturile de a mai depune probe si de a invoca exceptii. am precizat ca doi din cei patru nu sint in tara. altfel spus, poate fi data o hotarare si in lipsa unuia dintre frati? va multumesc. cu drag.
dezbaterea de succesiune se face la cabinet avocat (adica notariat). unul dintre frati a deschis dosarul de dezbatere mostenire. termen dat de avocat e de 25 de zile pentru cei chemati sa dezbata mostenirea. cum am mai precizat 2 din cei 4 frati nu sunt in tara. in comunicare avocatului scrie clar ca cel care nu se prezinta la termen va cadea din drepturile de a mai depune probe si de a invoca exceptii. altfel spus, poate fi data o hotarare de avocat si in lipsa unuia dintre frati? nu ar trebui sa existe dovada unei negocieri, dialog, cu toti cei 4, prin care toti ajung la o decizie? pana la urma aceasta convocare este pentru incheierea notariala de verificare a evidentelor succesorale sau pentru a decide impartirea mostenirii?
sunt 4 frati, toti in viata. niciunul dintre parinti nu mai traieste, dar unul dintre frati doreste sa dezbata mostenirea (sa deschida succesiunea). au primit fiecare dintre frati citatie sa se prezinte la proces. ce se intampla in cazul persoanelor care nu se pot prezenta la tribunal la data convocata? intreb acestea deoarece 2 dintre cei 4 frati nu sunt in tara.
revin. eu lucrez cu contract de colaborare PFA si platesc lunar catre CAS singura contributiile. mama are domiciliu in alt judet decat cel in care locuiesc si lucrez eu. pot lua in intretinere o persoana (mama) care locuieste in alt judet?
care sunt procedurile (pasii) pentru ca mama sa fie numita in calitate de coasigurat, cum poate beneficia ea de serviciile medicale din calitatea de coasigurat? precizez ca ea locuieste in alt judet, decat in cel in care eu lucrez.