avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Activitate pe3e

Activitate pe3e

asclepios a scris:

pe3e a scris:

Lucreaza de 2 ani si ceva fara probleme sau abateri la locul de munca,un angajat care si-a vazut de munca ei.

Si atunci cum se face ca inca are contract pe perioada determinata ? Nu e cam "suspect" ?

Suspect?
nimic nu mi se mai pare in Romania, dar cand se lucreaza fara forme legale "la negru" ?
Este o forma de angajare care prinde foarte bine multora,in functie de vanzari,angajeaza sau dau afara fara prea multe complicatii.Daca era pe perioada nedeterminata,mai mult ca sigur ajungeam la un proces in cazul in care era pusa "pe liber".
Dupa cum stiti se poarta si la M.A.P.N,soldati,fruntasi,caporali.Eu am lucrat pe perioada determinata in anii 1996-2000 in M.A.I.
Daca la stat se practica de ce nu ar face-o si firmele private care cauta doar profit?!
Multumesc pentru timpul acordat,m-am lamurit.
Nu am stiut ca,din somaj poti trece la concediu pentru cresterea copilului(CCC).
Aici am vrut sa ajung,daca poate beneficia de acest concediu(CCC)
Buna ziua,
am sotia angajata la unul din supermarket-urile din categoria medie,in speta Penny.Problema majoritatii angajatorilor din Romania e cum sa scape de angajatele in primele luni de sarcina.
Mentionez ca am sotia angajata pe perioada determinata,contractul ii expira in martie 2013.Sotia pana atunci face 3 luni de sarcina,mai mult ca sigur ca in martie anul care vine sigur nu ii va mai prelungii contractul din diferite motive,nu cred ca ii va spune in fata pentru ca e insarcinata.Lucreaza de 2 ani si ceva fara probleme sau abateri la locul de munca,un angajat care si-a vazut de munca ei.
Parerea mea e ca ar fi indicat inainte de expirare in februarie la sfarsit sa intre in concediu medical pana la perioada legala de prenatal.
Cu tot respectul va cer parerea,cum e bine sa fac si legal, daca declara angajatorului ca e insarcinata sunt obligati sa ii prelungeasca contractul?
Astept un raspuns avizat,cum mii de multumiri anticipate!