avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate SilviaParv

Activitate SilviaParv

Lucrez de 10.5 ani intr-o companie. De 8.5 ani am functie de conducere. Vreau sa imi dau demisia si sa închei contractul cu acordul partilor pentru ca nu am cum sa stau in preaviz mai mult de 5 zile pentru ca mi-aș pierde postul pentru care plec. Superiorul meu nu este de acord sa închei contractul cu acordul partilor, ci dorește să stau în preaviz 45 zile lucrătoare conform contractului. Stiu ca exista posibilitatea de a nu ma prezența 3 zile la serviciu si mi se încheie contractul pentru absente nemotivate. Ideea este va nu stiu termenii legali pentru varianta aceasta.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
As vrea sa stiu in ce conditii pot sa vand o casa construita pe teren concesionat de la Primarie.
-in 2010 am concesionat un teren de la Primarie(terenul este concesionat pe durata vietii constructiei - cf contract concesiune)
-in prezent casa este construita la rosu

Răspuns la discuția vanzare teren agricol intravilan
Nu a fost intabulat. Neconcordanta a fost constatata in momentul in care am incercat sa facem intabularea
Doresc sa vand un teren. Cand am efectuat masuratorile cadastrale s-a constatat ca suprafata din titlul de proprietate nu corespunde cu suprafata masurata la fata locului conform hartii atasate titlului de proprietate. Este vorba despre o abatere de pana la 10% mai putin la masuratori decat pe actul de proprietate. Exista o lege care sa-mi permita sa vand acest teren avand in vedere ca abaterea nu este atat de mare? Sau cum pot proceda in acest caz?