Buna ziua,
Am si eu o situatie aproape similara legata de exceptia perimarii. Diferenta este ca eu sunt in stadiul de recurs la tribunal(recurent) iar Asociatia de Proprietari este intimata. Va prezint desfasurarea dosarului:
Solutie: În temeiul art. 151 Cod proc. civilă, repune cauza pe rol pentru a se pune în vedere intimatei Asociaţia de Proprietari să depună la dosarul cauzei modul de calcul al penalităţilor pentru perioada 31.01.2007 -30.09.2009 cu evidenţierea următoarelor elemente: cota lunară de întreţinere, data afişării liste de plată, data scadenţei, data de la care s-au aplicat penalităţilr, dumele achitate şi data achitării, penalitatea aplicată, nr. de zile întârziere, suma rezultată. Vor fi citata părţile pentru termenul din 01.06.2011 cu menţiunea şi a de a răspounde la excepţia autorităţii de lucru judecat cu privire la cererea ce are ca obiect penalităţile pentru intervalul 31.01.2007 - 31.05.2008
01/06/2011 Amână cauza
Solutie: acordă termen
28/09/2011 Amână cauza
Solutie: În baza art.242 pct.2 Cod proc. civ. suspendă judecata cauzei.
Apoi am primit acasa citatie prin care sunt chemat ,,sa raspund la exeptia perimarii''. In acest caz perimarea este de partea mea sau de partea Asociatiei?