avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Activitate matalula

Activitate matalula

Răspuns la discuția Informatie
Multumesc frumos !
Discuție Informatie
Va rog frumos sa ma lamuriti cu o informatie.De ceva timp vecinii mei imi creaza probleme.Am avut in fata casei nisip pentru niste lucrari. Am amanat lucrarile pentru la primavara, iar nisispul ramas, a deranjat vecinii de langa casa mea. In absenta mea de acasa, vecina mi-a mutat nisipul de la locul lui pana sub fereastra casei mele.Cand am revenit acasa,m-am necajit, am mutat nisipul unde a fost inainte ,intre timp vecina a iesit afara,s-a aruncat ca nebuna pe nisisp,tipand in gura mare ca am batut-o, a adus si politia si a pus martor mincinos ,care i-a sustinut afirmatia, desi nu a fost de fata la intamplare. M-a chemat la politie si nu stiu ce proceduri sa urmez,sa demonstrez ca sunt nevinovat, ca nici macar nu am atins-o ,ca minte si ca martorul minte ca si ea.Intrebarea mea este daca ea a avut voie sa-mi mute nisipul fara sa fiu intrebat,daca nisipul a fost la marginea drumului public si nu pe teritoriul ei si nu a incurcat cu nimic ceilalti vecini si circulatia, cum ma pot apara impotriva afirmatiilor false aduse de ea,avand si martora mincinoasa.Ce proceduri legale sa urmez?
Va multumesc !