avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informatie

Va rog frumos sa ma lamuriti cu o informatie.De ceva timp vecinii mei imi creaza probleme.Am avut in fata casei nisip pentru niste lucrari. Am amanat lucrarile pentru la primavara, iar nisispul ramas, a deranjat vecinii de langa casa mea. In absenta mea de acasa, vecina mi-a mutat nisipul de la locul lui pana sub fereastra casei mele.Cand am revenit acasa,m-am necajit, am mutat nisipul unde a fost inainte ,intre timp vecina a iesit afara,s-a aruncat ca nebuna pe nisisp,tipand in gura mare ca am batut-o, a adus si politia si a pus martor mincinos ,care i-a sustinut afirmatia, desi nu a fost de fata la intamplare. M-a chemat la politie si nu stiu ce proceduri sa urmez,sa demonstrez ca sunt nevinovat, ca nici macar nu am atins-o ,ca minte si ca martorul minte ca si ea.Intrebarea mea este daca ea a avut voie sa-mi mute nisipul fara sa fiu intrebat,daca nisipul a fost la marginea drumului public si nu pe teritoriul ei si nu a incurcat cu nimic ceilalti vecini si circulatia, cum ma pot apara impotriva afirmatiilor false aduse de ea,avand si martora mincinoasa.Ce proceduri legale sa urmez?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: matalula , utilizator 18:44, 26 Noiembrie 2012
PENTRU NISIP, NUMAI CEL CE ADMINISTREAZA DOMENIUL PUBLIC AL LOCALITATII
PENTRU VECINA, ALTI MARTORI 2-3
martorii dvs au fost undeva, si vecina si martorul acesteia nu i-au vazut
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta regulamentara intre o casa si gardul vecinului caplanioana caplanioana Buna ziua, vecinul din fata noastra are casa cu spatele spre fata casei noastre.distanta de la spatele casei pana la gard este cea normala.acum el a facut ... (vezi toată discuția)
Coalizarea vecinilor pentru a ma compromite scristinaliliana scristinaliliana Buna ziua! As dori sfaturi si explicatii asupra unei situatii ivita in blocul in care locuiesc,intr-un cartier din Curtea de Arges.De trei saptamani,ca urmare ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard proprietate san24c san24c Bună ziua. Sunt o persoană în vârstă de 74 de ani singură ,deoarece soțul meu a decedat în 2012 și locuiesc într-o comună din județul Dolj ... (vezi toată discuția)