Buna ziua.
Revin cu o alta problema, in urma cu cativa ani, s-a facut un imprumut bancar. Am primit ordin judecatoresc de executare (comunicare) sa platim suma de 4100 euro + 3698 ron care reprezinta cheltuielile de executare silita. Mama mea a fost o vreme plecata din tara, si intr-adevar nu s-au facut atat de multe depuneri bancare (nu s-a platit timp de un an, aproximativ ratele bancare, dupa care am inceput si am platit tot mai mult -> rata de 50 de euro/ luna, plateam aproximativ 100, 150, uneori si 50). Nu dispunem in momentul de fata de suma necesara pentru a acoperi toate cheltuielile. Ce se mai poate face in acest caz? Se mai poate face ceva?
Va multumesc, cu stima si respect!
Am inteles. Ca martori, la plangere, am trecut doar 2 persoane, dintre care una fiind o ruda de a mea (verisor, mai exact), el aflandu-se acolo. Am sa vorbesc si cu restul persoanelor care au vazut exact ceea ce s-a intamplat si am sa le trec si pe ele ca martori in momentul in care am sa merg din nou la politie pentru a atasa certificatul medico-legal cu schimbarile de rigoare care au fost facute in zilele acestea... Va multumesc mult inca o data pentru ajutorul oferit!
Desigur, am in continuare toate chitantele, le-am pastrat pentru ca stiam ca o sa am nevoie! Din punct de vedere psihic, va dati si dumneavoastra seama, ca nu ma simt foarte bine sa stiu ca 3 saptamani mananc cu paiul, pe langa asta, parintii mei sunt demoralizati complet si toate astea! Va multumesc pentru raspunsul si pentru timpul acordat!
Buna ziua, tuturor! Am o intrebare la dumneavoastra! In data de 17 noiembrie am fost invitat la un majorat, unde dupa o vreme s-a iscat o altercatie intre niste prieteni de ai mei si un alt baiat. La 2 minute dupa aceea, au aparut acolo doi barbati (eu nestiind atunci in momentul de fata cine erau) ca sa faca "ordine". Eu, incercand sa-l impac pe prietenul meu si celalalt baiat, unul dintre cei doi barbati la un moment dat m-a lovit in barbie. Am sunat la politie, dupa care m-au intrebat cei de acolo daca am nevoie de o ambulanta, am spus ca nu, si m-am prezentat la sectia cea mai apropiata pentru a depune o plangere. Plangerea nu a fost depusa atunci, deoarece nu stiam nici numele persoanei ce m-a lovit si totodata sangeram si a trebuit sa ma duc la Urgente. La ora 2:00 dimineata, deja fiind data de 18 noiembrie m-am prezentat la Urgente unde mi s-au pus 2 copci, urmand sa revind luni (urmatoarea zi, in data de 19 noiembrie) pentru certificatul medico-legal de unde am primit 7-8 zile de ingrijiri medicale. De la medicina legala, m-au trimis la un control buco-maxilo-facial de unde a rezultat ca maxilarul meu a fost deplasat si ca va trebui sa fiu supus unei interventii chirurgicale. De curand, in data de 27 noiembrie am fost supus acestei interventii chirurgicale, iar acum mi-au dat drumul acasa, urmand ca peste 3 saptamani sa merg din nou la spital pentru a mi se scoate aparatul care mi-a fost pus. Mentionez ca am fost cu iesirea din spital din nou la medicina legala de unde mi s-au rectificat cele 7-8 zile de ingrijiri medicale cu 30-35 de zile de ingrijiri medicale. Inainte de a fi supus interventiei chirurgicale am fost si am depus o plangere (dupa ce am identificat si persoana care m-a lovit) impotriva dansului. Ce as putea sa fac in continuare? La ce metoda sa recurg pentru ca dansul sa plateasca pentru ceea ce a facut? Pana acum am platit peste 500 de euro pentru tot ceea ce s-a intamplat. Care ar fi suma la care as putea sa ma astept sau care as putea sa o cer? (inteleg ca nu dumnevoastra, domnilor si doamnelor, sunteti in masura sa spuneti cat si cum, dar totodata nu vreau nici sa cer o multime de bani care sa fie mult prea exagerata, am nevoie doar de niste simple pareri)
Va multumesc!