avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru credit neplatit
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru credit neplatit

Buna ziua.
Revin cu o alta problema, in urma cu cativa ani, s-a facut un imprumut bancar. Am primit ordin judecatoresc de executare (comunicare) sa platim suma de 4100 euro + 3698 ron care reprezinta cheltuielile de executare silita. Mama mea a fost o vreme plecata din tara, si intr-adevar nu s-au facut atat de multe depuneri bancare (nu s-a platit timp de un an, aproximativ ratele bancare, dupa care am inceput si am platit tot mai mult -> rata de 50 de euro/ luna, plateam aproximativ 100, 150, uneori si 50). Nu dispunem in momentul de fata de suma necesara pentru a acoperi toate cheltuielile. Ce se mai poate face in acest caz? Se mai poate face ceva?
Va multumesc, cu stima si respect!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:37, 1 Iunie 2013
Incercati negocierea incheierii unui anagajament de plata cu acordul creditorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar in franci elvetieni alissab alissab Buna ziua ! In iunie 2007 am luat un credit ipotecar in franci elvetieni pe 35 ani,ipotecand apartamentul pe care l-am cumparat.Am luat 65450 CHF, avand ... (vezi toată discuția)
Neintelegere cu firma de recuperare ana193 ana193 Buna ziua, Tatal meu a avut un credit la banca si din motive de sanatate nu am mai putut plati ratele la banca(el sta la tara si este paralizat la pat). Am ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata de 2 ori numai ca executorul sa si ia partea lui de executare? angi30 angi30 buna ziua ,am si eu o problema cu o executare silita care consider ca s-a facut incorect de aceea va cer ajutorul in aceeasta problema.am facut un credit ... (vezi toată discuția)