avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate Final

Activitate Final

Discuție Apartament
Buna seara. In cazul in care am un apartament cumparat, la care inca platesc rate, il pot da in chirie?
Va multumesc anticipat.
Dar daca suma a crescut deja cu 23 de milioane, va puteti imagina la ce suma se va ajunge in 3 ani?
Un tip mi-a spus ca aceasta suma se va prescrie peste 5 ani, dar 3 eu voi fi angajat... Si asta ma framanta
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Multumesc Lucian.
Dar deja mi-au intrat impozite, suma deja adjungand la 14000 ron. Se vor adauga continuu penalitati?
Eu peste 2.5 ani voi fi angajat, ce se va intampla atunci?
Tenseiunea si situatia asta imi strica toate sarbatorile
Astept un raspuns din partea celor care stiu o solutie si va multumesc anicipat.

Salut.
Am o problema care consta in faptul ca am fost elev al unei scoli cu program militar, la ale carei cursuri am renuntat dupa primul an pentru ca am fost admis la o facultate cu acelasi regim. Pentru faptul ca am renuntat la scoala trebuie sa platesc serviciile de care am beneficiat, servicii in valoare de 11700,94 ron.Sunt deja iregistrat la fisc cu acesta datorie si nu stiu cum sa fac sa o "stopez" pe timpul studentiei si sa o platesc dupa ce termin pentru ca momentan nu am venit si nici parintii nu ma pot ajuta.(cei de la scoala si cei de la fisc ma paseaza de la unii la altii spunand ca nu tine nimic de ei)
Daca aveti vreo solutie sunt mai mult decat fericit si nerabdator sa am parte de ea.
Va multumesc!