In cazul in care ar fi fost sistata ,trebuia sa primesc o notificare acasa ,prin posta,nu?
Nu am primit niciun document prin care sa imi fie explicata intarzierea pensiei de urmas .
M-am adresat Casei de Pensii la sfarsitul lunii noiembrie ,si mi s-a comunicat faptul ca voi primi pensia in jurul datei de 10 decembrie ,retroactiv impreuna cu cea pe noiembrie .
Pensia nu am primit-o pana acum .Data la care primeam banii in fiecare luna era de 23.
Sa mai astept sau sa ma adresez iar Casei de pensii ?
Nu am primit niciun document in posta ,acasa ,pana acum sa se justifice intarzierea .De la Casa de Pensii mi s-a spus doar ca au trimis in octombrie adeverintele in 2 etape si din motivul asta la unii intarzie.
Buna seara .In prezent sunt studenta in anul I la facultate .Pentru primirea pensiei de urmas am depus adeverinta conform careia urmez o institutie de invatamant organizata in data de 09.10.2012. Pensia de urmas am primit-o la timp in luna octombrie in data de 23. Pensia pe luna noiembrie mi-a fost sistata.Ce trebuie sa fac sa primesc pensia ?astept un raspuns .Va multumesc