avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate marmara13

Activitate marmara13

am un contract facut in 2008 si aceasta firma efg nu m a caut decat la inceput spunandu mi ca am o pensie privata pt care mi au luat banii ,nu stiu nici despre contract nimic ,ei au schimbat denumirea firmei ,numere de tel si trimit executorii fara sa te anunte in prealabil ..mai exista cineva care are astfel de probleme ..ce trebuie sa fac ??? mentionez ca ierfi 11 12 2012 am primit comunicarea de la executor ..multumesc
Răspuns la discuția cerere de recurs
Din pacate nu mai am timp sa consult ,mi-au eliberat foarte greu de la banca ,extrasele de cont ,copia biletului la ordin ....va reamintesc contractul expira in 2020 ,ei mi-au introdus biletul la plata ,se pare din motivul ca nu am reactualizat datele ....dar niciodata nu mi-au adus la cunostinta acest lucru ...eu transferam din alta parte banii sau trimiteam pe cineva ,dar nu am stiut ce va urma ....in contract nu este trecut la garantii acest bilet la ordin ....ce sa va mai relatez ,poate totusi imi dati un sfat pt luni ....eu am intocmit o conscluzie scrisa :

BILETUL la ORDIN investit cu formula executorie, asa cum rezulta din suprascrierea lui de catre functionarii B... SA, se observa ca a fost lasat in alb de catre reprezentata subscrisei la sucursala B...., iar rubricile le-au completat ei ulterior de catre personalul Bancii.
De aceea data scadentei si alte date au fost scrise ulterior iar valoarea Biletului la ordin nu reprezinta o creanta certa, lichida si exigibila.

-- BILETUL la ORDIN completat de catre B... SA in conditii de ilegalitate;
Respectivul Titlu de valoare, care cuprinde suma mentionata in BO nu poate constitui un titlu executoriu, deoarece este vorba de un credit bancar , iar din acel credit, am rambursat deja rate, ceea ce inseamna ca contractual de credit este in curs de derulare, soldul debitului a scazut iar modalitatea de executare a contractului de credit nu se face decat, conform clauzelor contractuale, cu plata in rate, conform esalonarii si in nici un caz in baza unui Bilet la Ordin in alb, completat ulterior de catre BANCA.

Pentru motivul ca este vorba de o creanta care nu este CERTA, LICHIDA si EXIGIBILA, fiind vorba de o actiune in pretentia creditoarei, in care sa se faca o expertiza contabila, aspura creditului acordat si platilor efectuate deja de mine, folosirea de catre creditoare a acestei modalitati de executare silita prin COMPLETAREA BILETULUI la ORDIN in ALB este NELEGALA .

va multumesc

buna seara ,
vreau sa mi dati un sfat pentru urmatoarea problema .
am un contract de credit (linie de credit) din anul 2008 facut la o agentie bancara ,venind criza am tot cerut sa se amane platile pt un an ,la care nu am primit raspuns ,dar am reusit sa transform linia intr un credit pe 10 ani ,adica pana in 2020 .
imedit am fost anuntata de agentia care mi a acordat creditul ,ca se va inchide si ca voi fi transferata la alta agentie bancara ,care nu m-a cautat niciodata ..eu trimitand bani in functie de cat putem plati .pentru ca am trecut la suspendarea activitatii imediat dupa ce s-a introdus taxa forfetara .
acum 2 luni m-au sunat cei de la banca ca mi-au introdus la plata biletul la ordin avalizat de persoana fizica ... uitasem sa va spun creditul nu era garantat ,dar m-au pus sa semnez acel bilet la ordin in alb ....care ulterior l au completat ei ..
m-am trezit cu biletul bagat la plata si apoi refuzat ,am intrat in panica ,le-am cerut documente ,extrase cont ,copie bilet ordin ...mi-au eliberat f greu pt ca nu aveam actualizate datele din motivul schimbarii numelui ..
DECI mentionez nu am mai fost contactata de banca niciodata din momentul in care s-a mutat dopsarul la agentia noua ..
pe bilet scrie ca este Fara Protest ...
am facut cerere de recurs si mi-au dar termen pe 3 dec ....
mi-as dori mult sa mi accepte recursul ..
dar nu stiu cum sa motivez ..
va rog mult sa ma ajutati .

multumesc mult
mara