avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am primit o comunicare pentru executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

am primit o comunicare pentru executare silita

am un contract facut in 2008 si aceasta firma efg nu m a caut decat la inceput spunandu mi ca am o pensie privata pt care mi au luat banii ,nu stiu nici despre contract nimic ,ei au schimbat denumirea firmei ,numere de tel si trimit executorii fara sa te anunte in prealabil ..mai exista cineva care are astfel de probleme ..ce trebuie sa fac ??? mentionez ca ierfi 11 12 2012 am primit comunicarea de la executor ..multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 18:23, 12 Decembrie 2012
Buna ziua,

Ati primit somatie de la un executor judecatoresc? Sau doar o instiintare a obligatiei de plata?

Sfatul meu ar fi sa mergeti cu ce ati primit si cu copia contractului la un avocat. Poate datoria e prescrisa fiind vorba de un contract din 2008, dar fara a citi contractul nu va poate nimeni spune care erau obligatiile dvs si cand a devenit obligatia dvs scadenta.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent bucu bucu buna ziua am avut in 2007 un credit la o banca in jur de 1500 lei, am si platit un timp dar de mult timp nu. acum am primit prin tel. un mesaj ca mai am 24 ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silita aurtan aurtan Buna ziua, Am primit o instiintare de la un executor judecatoresc prin care mi se aduce la cunostinta ca s-a declansat urmarirea silita mobiliara impotriva ... (vezi toată discuția)
Datorie credit bancar Elena-Dumitra Elena-Dumitra Ioana, verisoara mea, A contractat un credit bancar in 13.10.2006 pe o perioada de 7 ani, din iunie 2009 nu a mai reusit sa plateasca ratele, deoarece nu a ... (vezi toată discuția)