avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate Alexinnos

Activitate Alexinnos

Vin cu o veste buna, am rezolvat cu autoturismul,l-am luat inapoi in evidenta fiscala.Pana la urma a trebuit sa ma duc la un notar public in Ploiesti de unde sunt eu cu persoana careia ai vandusem autoturismul.In Bucuresti din 5 notari, niciunul nu facea declaratie de reziliere a contractului de vanzare/cumparare dar in Ploiesti am gasit si m-a costat 18 lei.Am fost cu acea declaratie si am depus dinnou dosarul.Stima!
O sa fac o declaratie pe proprie raspundere pentru a imi reinscrie masina pe rol, trebuie sa rezolv eu cumva. O sa va tin la curent. Stima!
Daca nu o inregistrez la primarie la mine, se trece automat din oficiu celui caruia se presupune ca am vandut-o in termen de 15zile dupa ce expira certificatul fiscal scos de mine, nu mai stiu sigur daca acesta este termenul.
Buna ziua! Am si eu o problema si as dori niste sfaturi.Am vandut un autoturism unei persoane din Bucuresti, eu fiind din Ploiesti si am incheiat un contract de vanzare/cumparare dupa care am scos masina de la mine din evidenta fiscala.Intre timp ne-am razgandit si mi-am luat masina inapoi restituindu-i banii acelei persoane.Acu eu vreau sa o iau in evidenta fiscala din nou dar pt acest demers mi s-a spus ca trebuie sa fac o declaratie la notar precum anulam contractul de vanzare/cumparare.Toate bune si frumoase am fost cu persoana respectiva la 5 notari si mi-au spus ca nu se baga niciunul.Acu eu nu inteleg care e logica pentru ca acel contract de vanzare/cumparare e un simplu formular.Am mai primit un sfat sa fac o declaratie de mana pe proprie raspundere ca mi s-a inapoiat autoturismul si eu restituindu-i suma de bani. Astept un raspuns. Stima!