avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Activitate Merryane

Activitate Merryane

Răspuns la discuția Despre somaj tehnic
Am incercat sa ma angajez printr-o firma de recrutare iar cei de acolo mi-au zis ca nu am voie sa am doua c.i.m adica sa primesc si cei 75% de dincolo si sa lucrez in alta parte .Mi-au dat de ales :ori acolo ori aici .Cica este ilegal sa am doua c.i.m si ca pot fi gasita de itm si totodata sanctionata :((
Răspuns la discuția Despre somaj tehnic
As putea sa inchei un nou CIM si sa am 2 CIM in acelasi timp ... ma refer la faptul daca as putea sa incasez cei 75% de la companie si in acelasi timp sa lucrez in alta parte astfel sa am CAS-ul platit si sa-mi continui vechimea in munca.
Răspuns la discuția Despre somaj tehnic
Mai bine incep sa-mi caut in alta parte servici . Daca imi gasesc in alta parte , avand contractul suspendat ce trebuie sa fac ?
Răspuns la discuția Despre somaj tehnic
Multumesc pt raspuns ... Eu lucrez intr-o companie multinationala unde exista conditia ca nu angajeaza muncitorii care au mai lucrat la ei inainte. Vreau sa va mai intreb ceva ; dupa terminarea celor 2 luni de suspendare a contractului de munca mai pot fi trimisa in somaj ? daca da, pentru ce perioada ?
Buna ziua ... am si eu niste intrebari in legatura cu somajul tehnic .... am fost trimisa in somaj tehnic pe o perioada de 2 luni si vreau sa stiu cam ce ar insemna asta ... adica ce se intampla dupa terminarea celor 2 luni de somaj tehnic : pot sa-mi reiau munca sau as putea fi trimisa in somaj permanent(mentionez ca nu am mai fost in situatia asta si nu am idee de noile legi). Cand mi s-a instiintat asta am fost atat de surprinsa incat am si uitat sa mai intreb de aceea as vrea sa stiu cum voi primii banii de la somaj tehnic :imi vireaza ca de obicei pe card sau ii voi primi prin posta ?