Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: De ce aceasta firma de recupare ne-a spus ca , datoriile dupa noua lege nu mai sunt prescrise si ca suntem obligati in termen de 7 zile sa achitam datoria ! Ne omoara cu telefoanele si scrisorile, atunci cand am spus ca ii dam pentru hartuire ne-au ras si au spus ca numai asa vor mai castiga niste bani ! Indrumati- ma ce sa fac ! Cu mii de multumiri !
Buna ziua. In 28.12.2005 a fost incheiat un contract pe 2 cu [editat]. Dupa prima luna abonamentul nu a mai fost platit. Nu a fost nici o hotarare judecatoreasca (de care sa se stie cel putin). In 14.10.2010 orange se pare ca a cesionat creanta catre o firma de consultanta si recuperare.Reprezentantii firmei respective sustin ca au trimis notificari de plata abonatei [editat] , dar la adresa veche a acesteia, adresa de la care aceasta s-a mutat de aproape 9 ani. De la firma respectiva a venit pe noua adresa a abonatei o "oferta" de reducere a datoriei cu 20% (!!) daca se plateste in 48 de ore. Intrebarea mea este s-a prescris sau nu datoria, din moment ce [editat] nu a facut nimic concret de recuperare a datoriei?
Va multumesc.
Buna ziua.
In urma cu doua saptamani s-a furat un telefon mobil din clasa nepoatei mele de 16 ani. Faptasul a fost descoperit, iar telefonul furat a fost returnat in prezenta doamnei diriginte, fara a se face o plangere la politie si fara a se cere despagubiri. As vrea sa imi spuneti va rog daca parintii copilului pagubit fac plingere ce se mai poate intampla cu nepoata mea, ea fiind faptasul spre rusinea noastra.