Da.Ora de venire era 7 si eu semnam pt ora 8 deci stateam o ora in plus cum ar veni de la 8 la 17 si ceva nu stiu daca in 4 luni am ajuns de 30ri mai devreme de 17 si cum ajungeai dupa 17 te punea sa speli pe jos si sa faci curat, avea grafic,cate ore eram eu prezent?
8 0re? Multumesc!
Da asa e, la ora7 dar el ne pune sa semnam la ora 8, de la 7 la la 17 sau de multe ori peste 17 cate ore sant? El plateste 8 ore, unde e dreptatea? De asta ,,am fost constrans,, sa plec de la firma. Acuma vad ca, cauta iar sa angajeze pe ,,plantatie,, .Despre ce discutam?
Pentru ca spune sa venim mai devreme , sa vedem ce facem in ziua respectiva si dupa el , patronul oricum semnam pt ora 8 dimineata dar la 7,30 santem plecati din firma Cand am fost angajat , nu mai sant, am semnat in condica ora 7, a vazut si am fost nevoit sa modific ora8 Nu sant singurul
.-
sa trec ora 8.Pentru asta si altele ,, am fost fortat sa-mi dau demisia. Unde ESTE DREPTUL ANGAJATULUI? LA GUNOI?
Salut. Este normal sa semnez condica de prezenta la lucru la ora 8AM insa eu la 7 si 15 AM sa fiu deja la sediu, schimbat in hainele de munca si imediat dupa si pe drum spre locul unde se desfasoara activitatea mai specific?
upc a facut un racord de la mine pe stalp ,care este la mine an curte, cu aproximativ 1m de la gard.Au trecut cu cablul de la stalp an diagonala pana la vecin pe deasupra proprietatii mele fara acordul meu ca proprietar.Eu pot sa dau UPC an judecata ,pentru ancalcarea proprietatii private? Mentionez ca am dovezi(foto+inregistrare video cu cablul pe stalp)Multumesc!