avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate murake

Activitate murake

Sunt cadru militar in activitate si locuiesc in Iasi din anul 1995. Din anul 2005 mi s-a atribuit o locuinta ANL cu o chirie modica (90 ron) care am platit timp de 3 ani. Din anul implinind varsta de 35 ani chiria s-a marit la 270 ron. In temeiul Hotararii nr. 1.867 din 22 decembrie 2005 e precizat la Art. 14. - Dreptul la compensaţia lunară pentru chirie încetează în următoarele situaţii:........
c) la data încheierii, de către cadrul militar în activitate în cauză sau de către soţia/soţul acestuia/acesteia, a contractului de închiriere pentru locuinţa atribuită din fondul locativ de stat cu plata subvenţionată a chiriei, a cărei locaţie îi permite îndeplinirea atribuţiilor de serviciu;
Avand in vedere ca chiria a fost marita , am dreptul la compensatie chirie?? La serviciu mi s-a spus ca nu ma incadrez deoarece am beneficiat de o locuinta sociala din fondul locativ de stat !!!! In maniera in care platesc o chirie marita, se poate considera locuinta sociala?? Va multumesc pentru atentie !